2310 83 1333 Εγγραφή

ΝΕΑ

ΝΕΑ

 

 

 

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση Ομίλου Φίλων Θαλάσσης 2021

Ύστερα από πρόταση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Λεωνίδα Αθανασιάδη του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης, αποφασίσθηκε ομόφωνα η υλοποίηση εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 και αρχαιρεσίες την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021, όπως αναλυτικά περιγράφεται στην επισυναπτόμενη πρόσκληση.   Λόγω πανδημίας ο σχεδιασμός υλοποίησης τόσο της ΓΣ όσο και των αρχαιρεσιών έγινε με βασικό κριτήριο την αποφυγή συνωστισμού.  Παρακαλούμε πολύ τα μέλη του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης όπως ανταποκριθούν στην πρόσκληση του σωματείου τηρώντας τα μέτρα προστασίας λόγω της πανδημίας.

ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ, BACH SPRINT FORMAT 31-07-2021 ΟΦΘ

Ο Ομιλος Φίλων Θαλάσσης και το Coastal Rowing club Thessaloniki, διοργανώνουν επίσημους αγώνες παράκτιας κωπηλασίας στη μνήμη του Θανάση Μητρούση στο Θερμαικό κόλπο της πόλης μας και συγκεκριμένα στην περιοχή Τούμπα Επανομής, στο Mindloop Spot, το Σάββατο 31 Ιουλίου 2021.

Έμπρακτη υποστήριξη από Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού

Ο Πρόεδρος του ΔΣ Λεωνίδας Αθανασιάδης και τα μέλη του ΔΣ, αναλογιζόμενοι τις δυσμενείς εξελίξεις λόγω της πανδημίας που επηρεάζουν αρνητικά όλη την αθλητική οικογένεια, δηλώνουμε πως αναγνωρίζουμε την έμπρακτη υποστήριξη του Σωματείου μας καθώς και των εργαζομένων προπονητών μας από την πολιτεία με μέριμνα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και ειδικότερα του Υφυπουργού Αθλητισμού κου Ελευθερίου Αυγενάκη.

Πρόσκληση

της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης (Γ.Σ.) Μελών

του Ομίλου Φιλών Θαλάσσης

 

Σελίδες

Όμιλος Φίλων Θαλάσσης - Ο.Φ.Θ

Ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης ιδρύθηκε το 1946 και αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά ναυταθλητικά σωματεία της χώρας. Στόχος του είναι να προάγει τον ναυτικό αθλητισμό να εμπνεύσει την αγάπη και το σεβασμό στο θαλάσσιο περιβάλλον και να ενισχύσει τη σχέση των Θεσσαλονικέων με το υγρό στοιχείο.

NEWSLETTER

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης και τα τμήματα μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όμιλος Φίλων Θαλάσσης

Λεωφόρος Μεγ. Αλεξάνδρου 10, 54642, Θεσσαλονίκη

2310 83 1333

2310 84 8643

info[a]ofth.gr

www.ofth.gr