2310 83 1333 Εγγραφή

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΙ...

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΦΙΛΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29-09-2021

 Μετά την κατάθεση υποψηφιοτήτων μέχρι την Κυριακή 26-09-2021, διαμορφώθηκε το ψηφοδέλτιο των αρχαιρεσιών του ΟΦΘ, όπως φαίνεται αναλυτικά στο επισυναπτόμενο αρχείο.

Σημειώστε πως αυτές οι αρχαιρεσίες θα εκτελεσθούν με την πρόσφατη αθλητική νομοθεσία και συγκεκριμένα:

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ψηφίζεται ξεχωριστά. Για την επιλογή του Προέδρου τα μέλη χρειάζεται να βάλουν ένα σταυρό προτίμησης παραπλεύρως του ονόματος του υποψηφίου που θα επιλέξουν.

Για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα μέλη του σωματείου χρειάζεται να βάλουν μέχρι 5 σταυρούς προτίμησης παραπλεύρως των ονομάτων των υποψηφίων που θα επιλέξουν.

Για τα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής, τα μέλη του σωματείου χρειάζεται να βάλουν μέχρι 3 σταυρούς προτίμησης παραπλεύρως των ονομάτων των υποψηφίων που θα επιλέξουν.

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

 

 

 

Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Ιστιοπλοΐα

Ο Ομιλος Φίλων Θαλάσσης στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist που διοργανώθηκε από το ΝΑΟΚΘ στις 7-12 Ιουλίου 2023, πέτυχε να έχει δύο αθλητές του στην πρώτη δεκάδα αγοριών και δύο αθλήτριές του στην πρώτη δεκάδα κοριτσιών. 

Η διαχρονική επίτευξη σημαντικών διακρίσεων αθλητών, αθλητριών του σωματείου, είχε σαν αποτέλεσμα να κηρυχθεί από την Ελληνική Ιστιοπλοική Ομοσπονδία ένα από τα τρία Μεγάλα σωματεία πανελλαδικά στο χώρο ανάπτυξης. ΟΦΘ 

 

ΥΓ. Ευχαριστούμε τον κο Ν. Παντη για τις φωτογραφίες

Αγώνες παράκτιας κωπηλασίας, coastal rowing endurance race Ομίλου Φίλων Θαλάσσης 24-06-2023

Ο Ομιλος Φίλων Θαλάσσης και το Coastal Rowing club Thessaloniki, διοργανώνουν επίσημους αγώνες παράκτιας κωπηλασίας στο Θερμαικό κόλπο της πόλης μας και συγκεκριμένα στο θαλάσσιο χώρο μπροστά στις εγκαταστάσεις του Ομίλου το Σάββατο 24 Ιουνίου 2023.   

Η διαδρομή των κωπηλατικών σκαφών έχει σχεδιασθεί παράλληλα και κοντά στον παραλιακό πεζόδρομο από τον Ομιλο έως το ξενοδοχείο Μακεδονία.

Οι θεατές από τις εγκαταστάσεις του Ομίλου και από τον πεζόδρομο θα μπορούν εύκολα να παρακολουθήσουν την εξέλιξη των αγώνων.

Summer sailing camp 2023, Καλοκαιρινό camp ιστιοπλοΐας 2023, Όμιλος Φίλων Θαλάσσης

Αγαπητοί γονείς,

Ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης με το Summer Sailinig Camp 2023, φέτος το καλοκαίρι δίνει την ευκαιρία σε παιδιά δημοτικού και πρώτων τάξεων γυμνασίου, να γνωρίσουν το άθλημα της Ιστιοπλοίας, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου.

Η υλοποίηση του Camp θα γίνεται από την προπονήτρια Γαλήνη Καλαιτζογλίδου, ανά εβδομάδα από Δευτέρα έως Παρασκευή, με ώρες λειτουργίας από 08:00πμ έως 15:00μμ καθημερινά.

Γενική Συνέλευση Ομίλου Φίλων Θαλάσσης 28 Φεβρουαρίου 2023

Τα μέλη του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης καλούνται σε τακτική Γενική Συνέλευση 2023, που θα γίνει την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023, ώρα 18:00, στην αίθουσα μελών του ΟΦΘ.

Επισυνάπτεται πρόσκληση με την αναλυτική αναγραφή των θεμάτων.

Επισυνάπτεται επίσης ο πίνακας με τα ονοματεπώνυμα των μελών του ΟΦΘ που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην εν λόγω Γενική Συνέλευση.

Ομιλος Φίλων Θαλάσσης 

Σελίδες

Όμιλος Φίλων Θαλάσσης - Ο.Φ.Θ

Ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης ιδρύθηκε το 1946 και αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά ναυταθλητικά σωματεία της χώρας. Στόχος του είναι να προάγει τον ναυτικό αθλητισμό να εμπνεύσει την αγάπη και το σεβασμό στο θαλάσσιο περιβάλλον και να ενισχύσει τη σχέση των Θεσσαλονικέων με το υγρό στοιχείο.

NEWSLETTER

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης και τα τμήματα μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όμιλος Φίλων Θαλάσσης

Λεωφόρος Μεγ. Αλεξάνδρου 10, 54642, Θεσσαλονίκη

2310 83 1333

2310 84 8643

info[a]ofth.gr

www.ofth.gr