2310 83 1333 Εγγραφή

Αγωνιστική ομάδα...

Αγωνιστική ομάδα (Επίπεδα 4-6)

Αγωνιστική ομάδα (Επίπεδα 4-6)

Η αγωνιστική ομάδα αποτελεί την κορυφή της δομής του κολυμβητικού τμήματος. Εδώ εντάσσονται κολυμβητές και κολυμβήτριες κατά βάση από 13 ετών, έχοντας προετοιμαστεί κατάλληλα στο Επίπεδο 3. Οι αθλητές επιλέγουν να κάνουν συστηματική προπόνηση με στόχο την καλύτερη δυνατή απόδοση και συμμετέχουν σε επίσημους αγώνες και πρωταθλήματα. Η προπόνηση προχωρά σύμφωνα με τις αρχές που υποδεικνύει η επιστήμη της προπονητικής. Η ομάδα δίνει τη δυνατότητα σε όποιον αθλητή το επιθυμεί, να προπονηθεί κατάλληλα για να βελτιώσει τις ικανότητές του και να φθάσει στη διάκριση. Η συνέπεια στη σωστή προετοιμασία και το ήθος στους αγώνες κάνουν το τμήμα να ξεχωρίζει. Το ευχάριστο κλίμα ομάδας και η ξεχωριστή φιλική σύνδεση των μελών της ομάδας κάνουν ιδιαίτερες και αξέχαστες τις εμπειρίες των αθλητών στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της αγωνιστικής ομάδας.

  • Στα επίπεδα αυτά εντάσσεται κυρίως η αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Ομίλου!
  • Στόχος η σταδιακή εξέλιξη και η στοχευμένη κορύφωση της απόδοσης των αθλητών και των αθλητριών της!
  • Εφαρμόζοντας τα σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα και το μακροχρόνιο πλάνο αθλητικής ανάπτυξης, η προπόνηση έχει πολλές διαστάσεις που προσαρμόζονται στο επίπεδο του/της κάθε αθλητή/-ήτριας: τελειοποίηση τεχνικής, ανάπτυξη φυσικών ικανοτήτων, αγωνιστική απόδοση, προάσπιση σωματικής υγείας, ψυχολογική βελτίωση κ.α.!
  • Έμφαση στην πορεία του κάθε αθλητή και της κάθε αθλήτριας! Ομαδική λειτουργία αλλά και στοχευμένη ενίσχυση στο κορυφαίο επίπεδο όταν κρίνεται απαραίτητο!
  • Συμμετοχή σε όλες τις επίσημες αγωνιστικές δραστηριότητες, όπως όλα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, με στόχο τη βελτίωση όλων των αθλητών/-ριών!
  • Συνεχής παρακολούθηση μέσω αξιολογήσεων, ειδικών μετρήσεων, συνεργασιών με επιστήμονες όπως διατροφολόγος, φυσικοθεραπευτής κ.α.!
  • Εξειδικευμένη προπόνηση και στο γυμναστήριο με ασφαλή προσέγγιση και σύγχρονες μεθόδους!
  • Συνέπεια στην προσπάθεια, προσωπική επικοινωνία, συνολική υποστήριξη και ολιστική προσέγγιση της συμμετοχής στην αγωνιστική κολύμβηση!
  • Το ήθος, η ευγενής άμιλλα, η επιστημονική προσέγγιση, η συστηματική προσπάθεια, οι ξεκάθαροι στόχοι και η θετική διάθεση για βελτίωση αποτελούν βασικά συστατικά της δουλειάς των μελών της αγωνιστικής ομάδας του Ο.Φ.Θ. που οδηγούν στην ευχάριστη βιωματική εμπειρία της συμμετοχής στο άθλημα της κολύμβησης!

Πρόγραμμα:

Το πρόγραμμα προπονήσεων στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο είναι:
Δευτέρα με Παρασκευή: 16:00 – 18:00 (προπόνηση εντός νερού, καθημερινά) & 18:00 – 19:00 (γυμναστική εκτός νερού, 3 φορές/εβδομάδα)
Τρίτη πρωί (επιπλέον του απογεύματος): 6:00 – 7:30 (αυτή η προπόνηση στο Εθνικό κολυμβητήριο)
Σάββατο πρωί: 7:30 – 9:30
(Τα παιδιά καλούνται να βρίσκονται στο χώρο της πισίνας 15 λεπτά νωρίτερα)

Το πρόγραμμα μπορεί να προσαρμόζεται ανάλογα με τον προγραμματισμό της προπόνησης κάθε χρονικής περιόδου!

Προπονητής ο Θανάσης Καμπασακάλης, PhD, πτυχιούχος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα στην κολύμβηση, με πολυετή εμπειρία στην προπονητική της κολύμβησης, κάτοχος μεταπτυχιακού και διδακτορικού τίτλου σπουδών στην «Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία», πιστοποιημένος «Βιοχημικός της Άσκησης», πρώην αθλητής κολύμβησης.

Επικοινωνήστε με την εκπρόσωπο του τμήματος Βίκυ Αυγέρη στο τηλ. 6983467188 για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες!

Ακολουθείστε το τμήμα κολύμβησης στα social media!
Facebook: ΟΦΘ Κολύμβηση – Neotex
Instagram: @OFTHSwimming-Neotex

Συλλογή Εικόνων
Αγωνιστική ομάδα (Επίπεδα 3-5)
Αγωνιστική ομάδα (Επίπεδα 3-5)
Αγωνιστική ομάδα (Επίπεδα 3-5)
Σταμπόλος Θωμάς
Καμπασακάλης Θανάσης

Όμιλος Φίλων Θαλάσσης - Ο.Φ.Θ

Ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης ιδρύθηκε το 1946 και αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά ναυταθλητικά σωματεία της χώρας. Στόχος του είναι να προάγει τον ναυτικό αθλητισμό να εμπνεύσει την αγάπη και το σεβασμό στο θαλάσσιο περιβάλλον και να ενισχύσει τη σχέση των Θεσσαλονικέων με το υγρό στοιχείο.

NEWSLETTER

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης και τα τμήματα μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όμιλος Φίλων Θαλάσσης

Λεωφόρος Μεγ. Αλεξάνδρου 10, 54642, Θεσσαλονίκη

2310 83 1333

2310 84 8643

info[a]ofth.gr

www.ofth.gr