2310 83 1333 Εγγραφή

Προαγωνιστικό τμή...

Προαγωνιστικό τμήμα (Επίπεδα 3-4)

Προαγωνιστικό τμήμα (Επίπεδα 3-4)

Στο προαγωνιστικό τμήμα εντάσσονται κυρίως παιδιά ηλικίας 9-12 ετών που προέρχονται από το Επίπεδο 2. Εδώ τα παιδιά, έχοντας μάθει να κολυμπούν σωστά, βελτιστοποιούν την τεχνική κολύμβησής τους σε όλα τα στυλ, αρχίζουν να αποκτούν επαφή με την έννοια της προπόνησης των φυσικών ικανοτήτων, μαθαίνουν τους κανονισμούς της κολύμβησης, αλλά και την έννοια του ευ αγωνίζεσθαι αφού ξεκινούν να συμμετέχουν σε αγωνιστικές δραστηριότητες με αθλητές της ηλικίας τους. Στο τμήμα των προαγωνστικών κατηγοριών αξίες όπως η ευγενής άμιλλα, η ομαδικότητα, η προσπάθεια, κ.α., γίνονται στην πράξη κατανοητές από τα παιδιά. Ευχάριστες δραστηριότητες εντός κι εκτός πισίνας είναι στο πρόγραμμα του τμήματος!

  • Μετά την επιτυχημένη παρουσία τους στο επίπεδο 2, τα παιδιά περνάνε σταδιακά στα επίπεδα 3 και 4 που προπονούνται στις πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων!
  • Εδώ ανήκουν κυρίως οι προαγωνιστικές κατηγορίες, που όπως λέει και το όνομά τους, είναι αυτές που προετοιμάζονται για την αγωνιστική ομάδα!
  • Βελτιστοποίηση της τεχνικής σε όλα τα στυλ και εκμάθηση της προπόνησης φυσικών ικανοτήτων!
  • Εισαγωγή στις αγωνιστικές δραστηριότητες! Ευ αγωνίζεσθαι, ευγενής άμιλλα και συνεχής προσπάθεια είναι οι βασικές μας αρχές!
  • Τα παιδιά μαθαίνουν τους κανονισμούς κολύμβησης, την προπονητική και αγωνιστική διαδικασία, την ομαδική λειτουργία αλλά και την ατομική υπευθυνότητα και προσπάθεια!
  • Συμμετέχουν όλα τα παιδιά αλλά υπάρχει εξατομικευμένη επίβλεψη της πορείας του κάθε παιδιού!
  • Κατάλληλη προπόνηση σύμφωνα με το πλάνο μακροχρόνιας αθλητικής ανάπτυξης, τα επιστημονικά δεδομένα και φυσικά την ηλικία και το επίπεδο των παιδιών!
  • Σωστή προετοιμασία ώστε τα παιδιά να είναι έτοιμα να επιλέξουν την αγωνιστική τους πορεία στο άθλημα!

Πρόγραμμα:

Το πρόγραμμα προπονήσεων στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο είναι:
Δευτέρα με Παρασκευή: 18:00 – 18:45 (γυμναστική εκτός νερού, 3 φορές/εβδομάδα) & 18:45 – 20:15 (προπόνηση εντός νερού, καθημερινά)
Σάββατο: 9:30 – 11:00
(Τα παιδιά καλούνται να βρίσκονται στο χώρο της πισίνας 15 λεπτά νωρίτερα)

Προπονήτρια:

Σταυρούλα Σιαμόγλου, πτυχιούχος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία, πρώην αθλήτρια κολύμβησης και θαλάσσιου σκι, personal & group trainer.

Επικοινωνήστε με την εκπρόσωπο του τμήματος Βίκυ Αυγέρη στο τηλ. 6983467188 για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες!

Ακολουθείστε το τμήμα κολύμβησης στα social media!
Facebook: ΟΦΘ Κολύμβηση – Neotex
Instagram: @OFTHSwimming-Neotex

Συλλογή Εικόνων
Προαγωνιστικό τμήμα (Επίπεδο 2)
Προαγωνιστικό τμήμα (Επίπεδο 2)
Προαγωνιστικό τμήμα (Επίπεδο 2)
Προαγωνιστικό τμήμα (Επίπεδο 2)
Σιαμόγλου Σταυρούλα
Σταμπόλος Θωμάς

Όμιλος Φίλων Θαλάσσης - Ο.Φ.Θ

Ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης ιδρύθηκε το 1946 και αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά ναυταθλητικά σωματεία της χώρας. Στόχος του είναι να προάγει τον ναυτικό αθλητισμό να εμπνεύσει την αγάπη και το σεβασμό στο θαλάσσιο περιβάλλον και να ενισχύσει τη σχέση των Θεσσαλονικέων με το υγρό στοιχείο.

NEWSLETTER

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης και τα τμήματα μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όμιλος Φίλων Θαλάσσης

Λεωφόρος Μεγ. Αλεξάνδρου 10, 54642, Θεσσαλονίκη

2310 83 1333

2310 84 8643

info[a]ofth.gr

www.ofth.gr