2310 83 1333 Εγγραφή

Πρεμιέρα με συγκί...

Πρεμιέρα με συγκίνηση για το Τμήμα Υδατοσφαίρισης του ΟΦΘ

Πρεμιέρα με συγκίνηση για το Τμήμα Υδατοσφαίρισης του ΟΦΘ

Είναι πλέον γεγονός! Μετά από παύση τεσσάρων σχεδόν χρόνων το τμήμα Υδατοσφαίρισης του ΟΦΘ επιστρέφει πιο δυναμικό από ποτέ.Το Τμήμα που δόξασε τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης, που προώθησε και εξέλιξε το άθλημα επί 20 συναπτά έτη όχι μόνο στη Β. Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα, χαρίζοντας μοναδικές νίκες και συγκινήσεις, υποδέχεται τους νέους αθλητές και αθλήτριές του.

Η πρώτη συνάντηση στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο την Τρίτη 1/9 ξεχείλισε από συγκίνηση και...αγκαλιές. Όλα τα μέλη των ομάδων του Ομίλου από το 1978 μέχρι και το 2014, όλοι οι παλιοί παίκτες που κάποτε είχαν μετατρέψει το Ποσειδώνιο σε...απόρθητο φρούριο για τις ομάδες της εποχής ήταν εκεί. 

Σύσσωμη και η πρώτη ομάδα του 1978, σχεδόν πλήρης και η παρουσία της ομάδας που κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Α2 το 1991 και το 1994. Τη χαρά και τη συγκίνησή του δεν έκρυψε και ο Πρόεδρος του ΟΦΘ, Νίκος Καιρίδης, που υποδέχτηκε τα παλιά και νέα μέλη του Τμήματος, όπως και ο Έφορος Υδατοσφαίρισης, Γιώργος Ροδινός. 

Αθλητές και αθλήτριες ηλικίας από επτά ετών και άνω (έτος γέννησης 2008 και νωρίτερα) συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση υπό την επίβλεψη των έμπειρων τεχνικών και παγκόσμιων πρωταθλητών Τέλη Κορίτσα και Γιάννη Παπαγιαννάκη και την υποστήριξη στη βελτίωση της τεχνικής από την προπονήτρια της κολύμβησης του ΟΦΘ, Χριστίνα Βάντση. 

Άθλημα κατεξοχήν επικοινωνίας, που προάγει τη συνεργασία και την ομαδικότητα και προσφέρει έντονο θέαμα και και αδρεναλίνη, το πόλο απαιτεί από τους αθλητές του δύναμη και αντοχή προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της πισίνας.

Το πόλο γεννήθηκε στα τέλη του 19ου αιώνα και αναπτύχθηκε πολύ γρήγορα χάρη στη θεαματικότητα που πρόσφερε. Για το λόγο αυτό μάλιστα ήταν πολύ δημοφιλές θέαμα και στα διάφορα φεστιβάλ και γιορτές της εποχής στην Αγγλία και τη Σκωτία, καθώς οι αθλητές του είχαν την ευκαιρία να επιδείξουν τη δύναμη και την κολυμβητική τους δεινότητα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η διάδοσή του ήταν πολύ γρήγορη και το 1900 συμπεριλήφθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. 

Σε μια χώρα με παράδοση στην υδατοσφαίριση, όπου οι εθνικές ομάδες γυναικών και ανδρών με τις προσπάθειές τους έχουν αναδείξει την υδατοσφαίριση σε τηλεοπτικό θέαμα και έχουν χαρίσει πολλές συγκινήσεις, η ανασύσταση του Τμήματος Υδατοσφαίρισης από τον Όμιλο Φίλο Θαλάσσης δεν μπορεί παρά να αποτελεί προάγγελο επιτυχιών και μόνο.

Αν αγαπάς το νερό και τη χαρά που προσφέρει το ομαδικό παιχνίδι, τότε η υδατοσφαίριση είναι το άθλημά σου. Μπορείς να πάρεις πληροφορίες κάθε απόγευμα στο σταντ του ΟΦΘ στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο μετά τις 20:00 ή να δοκιμάσεις ένα από τα τμήματά μας. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6955525226 (Βίκυ Αυγέρη),  6977230976 (Τέλης Κορίτσας) και 6974937316 (Γιάννης Παπαγιαννάκης).

Συλλογή Εικόνων
Πρεμιέρα με συγκίνηση για το Τμήμα Υδατοσφαίρισης του ΟΦΘ
Πρεμιέρα με συγκίνηση για το Τμήμα Υδατοσφαίρισης του ΟΦΘ
Πρεμιέρα με συγκίνηση για το Τμήμα Υδατοσφαίρισης του ΟΦΘ
Πρεμιέρα με συγκίνηση για το Τμήμα Υδατοσφαίρισης του ΟΦΘ
Share: 

Δείτε Επίσης

Summer Sailing Camp 2025, Όμιλος Φίλων Θαλάσσης
05 Απρ 2025

Ο Ομιλος Φίλων Θαλάσσης με το Summer Sailing Camp 2025, και αυτό το καλοκαίρι δίνει την ευκαιρία σε παιδιά ηλικίας 6-14 ετών, να έρθουν σε επαφή με τ

Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση ΟΦΘ, 7 Μαρτίου 2025, ώρα 18:30
01 Μαρ 2025

Σύμφωνα με το άρθρο 6 περί Γενικής Συνέλευσης του καταστατικού του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης καλούνται τα μέλη του, σε τακτική απολογιστική Γενική Συνέλευση την 7η Μαρτίου 2025, ημέρα Παρασκευή και ώρα

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση Ομίλου Φίλων Θαλάσσης, Τετάρτη 25-09-2024, στις 18:00μμ
17 Σεπ 2024

Σύμφωνα με το άρθρο 6 περί Γενικής Συνέλευσης του καταστατικού του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης καλούνται τα μέλη του, σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την 25η Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρ

Summer Sailing Camp 2024 - Β περιοδος Ομιλος Φίλων Θαλάσσης
29 Ιουλ 2024

Ο Ομιλος Φίλων Θαλάσσης, ανταποκρινόμενος στη σημαντική ζήτηση επαναλαμβάνει το Summer Sailing Camp 2024 B, με τα ίδια στοιχεία στις περιόδους α) 26-08 έως 30-08-2024 και β) 02-09 εως 06-09-2024.

Summer Sailing Camp 2024, Όμιλος Φίλων Θαλάσσης
23 Απρ 2024

Ο Ομιλος Φίλων Θαλάσσης με το Summer Sailing Camp 2024, και αυτό το καλοκαίρι δίνει την ευκαιρία σε παιδιά ηλικίας 6-14 ετών, να έρθουν σε επαφή με το άθλημα της ιστιοπλοίας, στις εγκαταστάσεις του

13 Φεβ 2024

Τα μέλη του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης καλούνται σε τακτική Γενική Συνέλευση 2024, που θα γίνει την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 18:00, στην αίθουσα μελών του ΟΦΘ.

Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Ιστιοπλοΐα
13 Ιουλ 2023

Ο Ομιλος Φίλων Θαλάσσης στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist που διοργανώθηκε από το ΝΑΟΚΘ στις 7-12 Ιουλίου 2023, πέτυχε να έχει δύο αθλητές του στην πρώτη δεκάδα αγοριών και δύο αθλήτριές

Αγώνες παράκτιας κωπηλασίας, coastal rowing endurance race Ομίλου Φίλων Θαλάσσης 24-06-2023
22 Ιουν 2023

Ο Ομιλος Φίλων Θαλάσσης και το Coastal Rowing club Thessaloniki, διοργανώνουν επίσημους αγώνες παράκτιας κωπηλασίας στο Θερμαικό κόλπο της πόλης μας και συγκεκριμένα στο θαλάσσιο χώρο μπροστά στις

Summer sailing camp 2023, Καλοκαιρινό camp ιστιοπλοΐας 2023, Όμιλος Φίλων Θαλάσσης
22 Μάιος 2023

Αγαπητοί γονείς,

Γενική Συνέλευση Ομίλου Φίλων Θαλάσσης 28 Φεβρουαρίου 2023
17 Φεβ 2023

Τα μέλη του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης καλούνται σε τακτική Γενική Συνέλευση 2023, που θα γίνει την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023, ώρα 18:00, στην αίθουσα μελών του ΟΦΘ.

26ο Κύπελλο Χριστουγέννων - ΟΦΘ
29 Δεκ 2022

Ο Ομιλος Φίλων Θαλάσσης διεξήγαγε αγώνες Ιστιοπλοίας, το 26ο Κύπελλο Χριστουγέννων, από 28 έως 30 Δεκεμβρίου 2022, με τη συμμετοχή περίπου 75 αθλητών-τριών, επτά ναυταθλητικών σωματείων.

Η φύση και το σώμα μας κινούν. Ο ΟΦΘ έχει την γνώση....
30 Σεπ 2022

Ο Ομιλος Φιλων Θαλάσσης είναι υποστηρικτής της πράσινης γιορτής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, διαθέτοντας σκάφη ολυμπιακής και παράκ

Όμιλος Φίλων Θαλάσσης - Ο.Φ.Θ

Ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης ιδρύθηκε το 1946 και αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά ναυταθλητικά σωματεία της χώρας. Στόχος του είναι να προάγει τον ναυτικό αθλητισμό να εμπνεύσει την αγάπη και το σεβασμό στο θαλάσσιο περιβάλλον και να ενισχύσει τη σχέση των Θεσσαλονικέων με το υγρό στοιχείο.

NEWSLETTER

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης και τα τμήματα μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όμιλος Φίλων Θαλάσσης

Λεωφόρος Μεγ. Αλεξάνδρου 10, 54642, Θεσσαλονίκη

2310 83 1333

2310 84 8643

info[a]ofth.gr

www.ofth.gr